Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pojkallsvensk aperetif

ÖSK-organisationen spelar två allsvenska matcher annadagpåsk. Eftermiddagsmötet mot Helsingborgs IF känner väl de flesta fotbollsintresserade i Örebro till. Lite mera i skymundan kommer ÖSKs pojkallsvenska lag att möta Djurgårdens IF kl 12:00 på Ekäng.

P95-ornas representationslag spelar denna säsong i pojkallsvenskans elitserie och motståndarna har varit betydligt starkare än de lag man mötte förra året i den regionala serien. ÖSKarna kommer närmast från en onödigt stor bortaförlust mot Älvsjö AIK (1-7)  och förlorade dessförinnan på hemmaplan mot Örgryte med 0-2. Hemmalaget saknar i denna påskmatch två av sina profiler – Filip Albertson är bortrest och Lukman Murad avstängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.