Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Årets första örebroderby

För några år sedan dominerade BK Forward och Karlslunds IF pojkfotbollen i Örebro. Men på senare tid har ÖSK Ungdom blivit allt starkare och kan nu på allvar vara med och utmana om den informella titeln ”Bäst i stan”. Av denna anledning skapar givetvis mötena mellan lag från de tre föreningarna ett större intresse, såväl bland spelare och ledare som hos publiken (som väl iofs. mest består av föräldrar och andra närstående).

I kväll är det dags för det första av årets prestigemöten. I den regionala serien tar ÖSKs 15-åringar emot BK Forward. Av fjolårets resultat i P14 Elit att döma borde det bli en enkel seger för gästerna, men årets resultat indikerar att det bör kunna bli rätt jämnt. Båda lagen har redan spelat mot IK Brage. Forwardskillarna vann den matchen med 3-0, medan ÖSKarna i sin match gjorde lika många mål, men även släppte in ett.

Matchen spelas på Ekängs konstgräs med avspark kl. 18:15.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.