Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tredje omgången i senior-DM

ÖSK Söder spelar i eftermiddag sin tredje match i senior-DM. Än så länge är det serieformatet som gäller och motståndet kommer från div 6-laget IFK Lindesberg. I den förra omgången blev det lite oväntat stryk för Söder med 2-1 mot gruppens överraskningslag Hovsta. Eftermiddagens moståndare är väl ungefär lika bra – de har redan spelat sin match mot Hovsta och den slutade 2-2.

Vidare till den 4:e omgången i cupen, då lagen från div 1-4 kommer med och då cupen dessutom blir cup på riktigt, kommer de 10 gruppsegrarna att gå tillsammans med de fem bästa tvåorna. För ÖSK Söder gäller det således att besegra IFK Lindesberg, samt att hoppas att max fyra grupptvåor är bättre. Helt omöjlig är nog inte uppgiften, men det krävs ett bättre spel än vad laget presterade mot Hovsta för att kunna ta sig vidare.

Eftermiddagens motståndare spelar som sagt i div 6 och har inför säsongen värvat friskt. Speciellt verkar det vara Axberg som har brandskattats. Laget tränas av Thomas Ivhall med meriter som assisterande tränare hos både BK Forward och Karlslunds IF.

Matchen spelas på Ekäng med avspark kl. 14:15.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *