Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK tvekade aldrig om Haddad

Det verkar som om det nu börjar gå upp för fotbollspressen, att det inte bara var tomt prat från Sixtens sida, när han hävdade att Andreas Haddad mycket väl skulle kunna vinna årets skytteliga. (Ja, jag vet – han har bara gjort ett mål än så länge, men snittet är bra). Andreas var ju i princip ”tillgänglig” för alla svenska lag efter det att Superettan avslutats och provträningen hos Feyenoord inte gav något resultat. Men det var ÖSK som högg först, trots att Andreas rykte i svenska fotbollskretsar nog inte var det allra bästa.

FotbollDirekt har kollat med Lennart Sjögren om det fanns någon tveksamhet från klubben sida, då Andreas blev tillgänglig. Det var dessutom så, att ÖSK haft ögonen på honom redan år 2008 innan Kim Olsen kom till klubben. Då satte dock hans skador en käpp i värvningshjulet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.