Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra målhelg för ÖSK Söder

Det har väl varit lite si och så med målfabrikationen för ÖSK Söders lag den här våren. Men nu i helgen lossnade det med besked. Representationslaget mötte ett B/juniorlag från Arboga Södra och matchen slutad som de brukar för de stackars västmanlänningarna. Tidigare i vår har deras A-lag ju fått stryk av ÖSK UNgdom med 9-0 och av Rynninge IK med 8-3. Den här gången blev siffrorna 9-1 till Söders killar, som ju också till den allra största delen består av juniorer. För hemmamålen svarade den gästspelande brassen Benjamin Rodriguez för tre mål, Mirza Basic gjorde två, medan Haris Karahmet, Jesper Källqvist, Hannes Botvidsson och Kalle Ardeman bidrog med var sitt.

ÖSK Söders juniortrupp, som i år skall spela i div 8, har haft det trögt i år. Men i helgen lossnade det ordentligt även för dem. På lördagen mötte man ett lag från Hidingsta IK, oklart vilken nivå de spelar på. Det kan ju knappast ha varit deras A-lag som spelar i fyran. Men är man själv ett juniorlag som spelar i åttan, så är alla motståndare minst jämnbördiga seriemässigt sett. Med detta sagt så får man väl också säga, att resultatet 3-0 till södergrabbarna var riktigt bra. Bra var säkert även Mirza Rakovic eftersom han gjorde alla tre målen.

Idag söndag mötte man sedan Yxhults pojkallsvenska lag. Ja, det finns faktiskt ett sådant lag från Yxhult i år. ÖSK lät sig inte skrämmas av motståndarnas blivande allsvenska meriter utan besegrade sina gäster med 5-1. Återigen gjorde Mirza tre mål. Dessutom bidrog Sharma med ett som lär ha varit på straff. Det femte målet råder det delade uppfattningar om. Jag har hört både att det var ett självmål men också att Sami (?) gjorde det. Hur som helst med det. 5-1 mot ett PAL-lag är ett bra resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.