Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya designen

Det verkar fortfarande att finnas en del att jobba med när det gäller designen på den nya siten.

Läsbarheten.
Ett problem är läsbarheten om man använder Internet Explorer. Det verkar som om i alla fall vissa kombinationer av Windows- och IE-versioner inte klarar av att återge det valda typsnittet speciellt bra.  En interimistisk lösning på detta problem är måhända något stenåldersmässig, men ger trots allt ett positivt resultat: Byt webläsare.

Tillägg: Jag ser att även med Chrome blir typsnittet rätt smetigt.

Lag och spelare.
I högerkolumnen finns det sk. etikettmoln för lag och spelare. Tanken är att dessa skall göra det enklare att finna vad som skrivits om respektive. Nu är uppdateringen av historiskt material inte gjort i en handvändning. Bloggen innehåller nu nästan 2000 artiklar. Kal har indikerat att det kanske går att göra maskinellt – vi får se.

Kommentera gärna.
Vi tar gärna emot synpunkter på den nya designen med påpekanden, förslag eller rent av hurra-rop. Skriv en kommentar eller sänd dem per epost till eyravallen@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.