Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dubbelseger för Söder

ÖSK Söder har haft en rätt jobbig försäsong så här långt. Träningsmatcherna har väl gått så där (om man skall vara snäll). Men de negativa resultatet har kanske mest berott på att man spelat mot div 4-lag (Yxhult undantaget). Men kanske kom det en vändning nu i helgen då Söders killar lyckades vinna båda sina matcher. Truppen är som bekant så stor att man helst bör spela två matcher per helg för att så många som möjligt skall få speltid.

Real Örebro som väl får klassas som ett bra div 5-lag ( i alla fall var de det förra året) besegrades med 2-0 efter mål av Pontus Björkman och Shaze. Den andra matchen spelades mot IFK Örebro och i det fallet bör det ha varit ett B-lag på motståndarsidan. (IFK Örebros B-lag spelar iofs.  även de i div 5). Hur som helst med det – Söders unga grabbar vann även den matchen. Siffrorna blev 2-1 med målen gjorda av Mirza Basic (straff) och Haris Karahmet.

Nästa vecka börjar allvaret för Björn Juhlins unga adepter. Då skall den första matchen i DM-gruppspelet spelas. Motståndare är Lillkyrka IF nyuppflyttade till div 6 inför denna säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.