Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll tillsvidare

Idag har A-truppen vilodag och tränar alltså inte.

Igår avslutades på det hela taget årets fotbollssäsong för ÖSK-lagen. A-laget har fyra matcher kvar i årets allsvenska och P15 två i det regionala slutspelet. Talanglaget klarade sig från kvalspel och kan nu ta det lite lugnare. Det finns därför ingen anledning längre att komma med dessa dagliga uppdateringar om vilka matcher som är på gång utan bloggen kommer fortsättningsvis att behandla dem som de kommer. Att rapportera att det inte finns något egentligt att rapportera känns nämligen lite väl överflödigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.