Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 1. oktober

Den svartvita A-truppen slår samman två vilodagar till en, när man idag avhåller sig från några träningsaktiviteter. Eftersom det bara är fem dagar mellan matcherna mot Kalmar resp. Häcken så sammanfaller nämligen efter-match-vilan med före-match-vilan.

I övrigtfinns det  inga svartvita aktiviteter att tala om. Vill man skaffa sig ett förhandsintryck av en av nästa års allsvenska motståndare kan man slå på TV 4 Sport kl. 18:40 i kväll. Då möter IFK Norrköping i Superettan Falkenbergs FF. I det senare laget spelar numera en av bloggens tidigare favoriter Stefan Rodevåg. Stefan imponerade alltid med hårt arbete och sin positiva inställning och det var aldrig något gnäll, trots att han under sitt andra år inte fick så mycket speltid. Tyvärr var första touchen inte av allsvensk klass, vilket innebar att det inte blev mer än två år i ÖSK för hans del. I Falkenberg har han i år gjort 5 mål och levererat 5 målgivande passningar på 26 matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.