Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 29. september

Örebros svartvita eleganter har fått en timmes sovmorgon idag och börjar inte träna förrän kl 10:30. Det blir väl rätt lättsamt efter gårdagskvällens urladdning, antar jag.

Dessutom kan noteras att P14-laget har möjlighet att spela hem slutspelet i P14 Elit. De möter ikväll på bortaplan IFK Kumla kl 19:00 på Idrottsparken. ÖSKarna har något överraskande redan besegrat Karlslund (som väl egentligen har det bästa laget i åldersgruppen) samt Forward (som inte är riktigt lika bra). Motståndarna från Kumla anses i alla fall före matchen vara distriktets näst bästa lag i åldersklassen, så en bortavinst skulle vara något av en överraskning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.