Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-bloggen gratulerar killarna i P15

När nu en del försenade resultat kommit in visar det sig att killarna i ÖSKs P15-trupp inte bara vunnit den regionala, serien utan även den lokala serie som arrangeras av Örebro Läns Fotbollförbund. Jag trodde att segern skulle gå till Nora-Pershyttan BK, men detta lag snubblade på en av de sista tuvorna, vilket innebär att ÖSKs lag står som seriesegrare. En match i serien återstår fortfarande att spela (eller rapportera). Den avser mötet mellan Karlslund och IFK Hallsberg. Sydnärkingarna går i händelse av vinst upp på samma poäng som ÖSK, men de måste även hämta in en målskillnad på 21 mål och det kommer de inte att gå i land med. Så GRATTIS till spelare och ledare i P15-laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.