Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 23. september

A-truppen joggar ner på Behrn Arena mellan kl 09:30 och 11:00.


ÖSKs PAL/P17-trupp har fått se flera matcher uppskjutna under de senaste veckorna på grund av problem med regnbemängda planer mm. Ikväll gör man nya försök att spela av några av dessa.

PAL-truppen reser till Degerfors för en viktig match i pojkallsvenskan. Vinst är ett måste för att laget skall kunna behålla pressen på Carlstad United. Degerfors började säsongen svagt men har spelat upp sig efterhand. I hemmamatchen på Ekäng hade ÖSK påtagliga besvär med värmlänningarna. Exakt hur och när matchen skall spelas verkar inte vara riktigt klart än på grund av planproblemen.

Resultat: ÖSK vann med matchens enda mål i vad som av förbundets rapportering att döma var en tuff tillställning. Fyra gula kort delades ut till ÖSK-arna av vilka ett hamnade hos ÖSKs målvakt Jonathan Thuresson (maskning?). Målet gjordes av Mirza Basic i mitten av första halvlek.

Med en omgång kvar leder Carlstad United serien på samma poäng som ÖSK. De har dock fyra mål bättre målskillnad samt dessutom fler gjorde mål. Den sista omgången spelas på lördag då ÖSK möter Karlstad BK på hemmaplan medan CU gästas av Degerfors.


I A-slutpelet i P17 skall också en match spelas. Det gör man på det regnsäkra konstgräset på Ekäng. Lillån FK står  för motståndet och matchen börjar kl. 20:15.

Resultat: Förlust med 2-5 för hemmalaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.