Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrolag till tvåan

Med en omgång kvar blev det idag klart att det blir påfyllning med örebrolag i nästa års div 2-serie. IFK Eskilstunas oavgjorda resultat mot IFK Ölme innebär nämligen att Rynninge IK för deras del nu är ouppnåeliga. Chans till serieseger har fortfarande Örebro Syrianska. Rynninge behöver minst oavgjort resultat i den sista omgången mot IFK Örebro om Syrianska (som har en match mindre spelad) tar fullt i sina återstående två matcher. Seriens kvalplats (om Rynninge går upp direkt) kan tas av någon i trion Syrianska, IFK Örebro och IFK Eskilstuna med örebrosyrianerna som det troligaste kvallaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.