Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 16. september

På dagens program står en A-truppsträning utan sovmorgon för en trupp som vid det här laget förhoppningsvis lagt Djurgårdsmatchen till handlingarna och i stället börjat fokusera på söndagsbesöket på Örjans Vall. Man börjar vid pass kl 09:30 med andra ord.

Utöver detta finns det faktiskt även fotbollsmatcher på dagsprogrammet. ÖSKs P16-lag möter i kväll BK Forward i en DM-final. Matchen spelas på neutral mark på Karlslunds Arena och börjar kl. 19:30.

I distriktets P15-serie möter ÖSK IFK Hallsberg på Ekäng kl 20:15. ÖSKarna har varit i en hysterisk målform de senaste två matcherna och vunnit med 9-0 mot Adolfsberg och med 14-0 mot ett P96-lag från Forward, som nog önskade att de stannat kvar bland 14-åringarna. IFK Hallsberg, som ligger precis efter ÖSK, kommer nog att kunna bjuda på mer kvalificerat motstånd. I serien ligger ÖSK en poäng efter ledande Nora-Pershyttan.

Resultat: Lite överraskande blev det vinst för bortalaget med 7-3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.