Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 10. september

A-truppen har sin två-dagar-före-match ledighet idag. På Behrn Arena kommer dock Emil Berger för första gången att få representera de svartvita. Detta sker i Inre Cirkelns fotbollsturnering som spelas under eftermiddagen (14:30 – 18:00). Emil deltar, enligt ÖSKs officiella hemsida, i ett ÖSK-lag tillsammans med bland annat ett knippe mer eller mindre falnade stjärnor som Magnus Sköldmark, Per Gawelin, Lars Mosander och Marino Rahmberg.

På den lokala fotbollsscenen  har nu höstmörkret definitivt tagit över fredagskvällarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.