Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 9. september

A-truppen återsamlas kl 09:30 på Behrn Arena för att återuppta träningsaktiviteterna. Det är sista dagen för Josef Ibrahims fotbollspryoverksamhet med A-truppen – i alla fall för den här gången.

I övrigt finns det inte så mycket ÖSK-relaterat att rapportera, men i en annan del av stan möter Öfvre Adolfsbergs FC IFK Kumla i en sedan i våras uppskjuten regnhängmatch i närkesfyran. Den andra delen ligger i detta fall i höjd med Mosås, där Öfvre håller till. Öfvre är ett av de fyra lag som är inblandade i nedflyttningsstriden i serien. De håller för närvarande kvalplatsen före ÖSK Söder med två måls målskillnad tillgodo på söderbröderna. Eftersom Kumla är seriens klart målfarligaste lag (plus 42 i målskillnad på 18  matcher), så finns det en god möjlighet, att det är ÖSK Söder som ligger på kvalplatsen då den här dagen är slut.

Resultat: IFK Kumla gjorde vad som krävdes av dem och lite till. De slog Öfvre med 4-0, vilket innebär att de byter plats med ÖSK Söder i tabellen. Allt är nu upplagt för en verkligt rafflande match när ÖSK Söder möter adolfsbergarna på Ekäng på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.