Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadelistan

I gårdagens Alvbågeblogg, skriver John, att man tränar hårt med en träningsfri helg i siktet. Saknas på träningarna gör dock Anttonen, Kihlberg, Bedoya och Nordin. Dessutom gick Berra av efter en lindrigare fotskada. Mest förvånad är jag över att Bedoyas skadebekymmer. Men han kanske känner sig sliten – fick väl spela hela eller nästan hela matchen mot Köping, vilket kan ha blivit för mycket med tanke på de skadekänningar han haft tidigare. Nordin lär ju ha haft känningar redan före matchen mot Helsingborg så att han tar det lugnt känns naturligt.

Berra står på den s.k. Listan och för hans del hade ÖSK Ungdoms hemmamatch i morgon mot Nynäshamn varit ett utmärkt tillfälle att få lite matchträning. Förhoppningsvis så är han spelbar. [Nej, det är han inte]. Han kan nog behövas mot Nyköpings långa anfallare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.