Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 1. september

A-truppen fick sovmorgon idag och har just startat dagens träningspass på Behrn Arena.

ÖSKs P16-lag spelar DM-semifinal borta mot Sannahed IF på Hedvallen i kväll. Matchen börjar kl. 18:00. ÖSK kommer till spel med stora delar av sin pojkallsvenska trupp. De flesta i den är ju födda 1994. Om allt är som det ska bör detta bli en rätt enkel seger för ÖSKarna.

Resultat: Allt var tydligen som det skulle vara. ÖLFF rapporterar en bortavinst med 6-0 utan att lämna några detaljer kring målskytte etc.
För en lite matchrapport – se kommentaren.

Vem ÖSK får möta i finalen bestäms i morgon då BK Forward och Rynninge IK möts i den andra semifinalen.


I Superettan spelar Ängelholm med Robin Staaf och Assyriska sin hängmatch.

Resultat: Ängelholm vann (något överraskande) och kastade en hel del grus på Assyriskas allsvenska ambitioner. Robin var varken med på plan eller bänk. Helsingborgs Dagblad antyder att han kan dras med skadekänningar (lindriga).

1 kommentar – kommentera

Jan Sundelius

Komfortabel seger med 6-0 (2-0) i DM-semin mot Sannahed. Efter en lite trevande start kom målskyttet igång. Vassast framåt var backlinjen där tre av fyra spelare noterades i målprotokollet. Målen gjordes av Lukman Murad 2, Lucas Karlén, Elias Jonsborg, Erik Sundelius och Jocke Åberg. Jocke gjorde precis som Mirza Basic glädjande nog comeback efter en tids skadefrånvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.