Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 31. augusti

A-truppen samlas för en traditionell träningssamvaro på Behrn Arena kl 09:30. Det blir nog ingen hårdträning idag eftersom laget i kväll skall spela en vänskaps- och jubileumsmatch mot Köping FF. Avspark på Köping IP redan kl. 18:00. (Förmodligen räcker inte ljuset till för spel efter mörkrets inbrott). Till dagens papperstidning säger Sixten Boström, att han planerar att ställa upp med starkast möjliga lag. Ett begrepp som vi dock sedan tidigare vet kan tolkas på flera olika sätt.

ÖSK Söder fortsätter i kväll sin jakt på förnyat div 4-kontrakt. På programmet står tabellfyran Ervalla SK och avgörandet sker från kl. 20:15 på Ekängs konstgräs. Ett förstärkt ÖSK Söder har nu på slutet visat upp en god höstform och tagit poäng i sina tre senaste matcher. Eftersom ÖSK Ungdom inte spelar något förrän på lördag bör det finnas goda möjligheter att några tillfälliga farmarförstärkningar dessutom kan komma att ansluta därifrån. Tillgängliga för spel är de talangtruppsspelare, som inte ingick i Enskedematchens startelva.

Besökare informeras härmed dessutom om att stor myggfara råder i området kring Ekängs IP. Heltäckande klädsel och/eller kemisk-tekniska skyddsmedel rekommenderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.