Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kollaps i andra halvlek för Söder

På grund av diverse återbud samt spelförbud för lagets två brasilianska ”nyförvärv” kom ÖSK Söder till spel med ett lag som så gott som enbart bestod av defensiva spelare. Första halvlek präglades av visserligen av väldigt mycket spring men just inget annat. Men det unga hemmalaget stod i alla fall upp bra mot gästerna som var betydligt större, tyngre och äldre.

Andra halvlek såg ut att bli likadan, men efter det att Ervalla fått hål på ÖSKs försvar i den 67:e minuten förlorade laget koncepterna och släppte in ytterligare fyra innan matchen och pinan var över.

Eftersom Latorp tog en poäng av Vretstorp återfinns Söder återigen på nedflyttningsplats. Underifrån hotar dessutom Glanshammar som på något underligt sätt lyckades ta poäng mot IFK Kumla. Slagläge för Sköllersta i toppen av serien med andra ord.

Det enda Söder fick med sig från matchen var sex gula kort av vilka Pontus Lövgren tjänade ihop till två och således får stå vid sidan nästa match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.