Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 30. augusti

A-truppen har vilodag idag.

Dem svartvita fotbollsfamiljens relativt sett mest framgångsrika lag är ÖSK Söders damlag i div 3. De har spelat 10 matcher och vunnit alla efter att ha gjort 44 mål men bara släppt in 3. Imponerande!

Ikväll går de för säsongens 11 seger då de på Ekängs konstgräs kl 20:15 tar sig an Lillån FK . Kvällens motståndare är faktiskt det enda lag som ÖSKarna har ett visst revanschkrav mot. Lillån slog nämligen ut Södertjejerna ur årets distriktscup.

Jag har bara sett damlaget spela en gång denna säsong. Det var i den rätt tuffa matchen mot Frövi. Vad jag speciellt slogs av den gången var den fruktansvärt positiva stämningen på planen. Tjejerna peppade varandra ideligen hela tiden, både när någon gjort något bra eller något mindre lyckat – en attityd som förmodligen samtliga herr- och pojklag hos ÖSK skulle ha nytta av att ta till sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.