Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 25. augusti

ÖSK har lagt om träningsprogrammet för A-truppen denna vecka. Normalt är det ledigt två dagar efter match, men denna vecka tränar man även denna dag. Möjligen därför att dagarna inte räcker till –  det är ju bara fem dagar mellan AIK och Helsingborgsmatcherna. Så 09:30 på Behrns drar uppvärmningen igång.

Ännu kortare tid för återhämtning och uppladdning kommer lördagsmotståndarna från Helsingborgs IF att få. De spelar nämligen ett skånederby mot Trelleborgs FF i kväll. Matchen spelas kl. 19:00 och sänds på Canal Plus Sport 1, om nu någon skulle vara intresserad av att få en titt på ÖSKs nästa motståndare.

I övrigt har bloggen inga matcher att rapportera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.