Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 24. augusti

A-truppen fortsätter att suga på gårdagskvällens frisparkskaramell kl. 09:30 idag. De håller väl på till fram emot kl. 11:00.

I den organiserade fotbollens yttersta utmarker (alltså Div 8 Östra) möter kl 19:00 på Navet ett lag komponerat av spelare från ÖSKs P17- och PAL-trupper FC Höftskott. Gästerna är inblandade i den hårda toppstriden i serien där de övriga två konkurrenterna är andralagen från FC Pars och Vivalla Star IF. Höftskott ligger fyra poäng efter och måste vinna för att inte tappa tätkontakten. ÖSKarna däremot spelar seniorfotboll för att känna av hur det är. För kvällens match har man tagit ut ett lag som har en klar PAL-prägel. Det räckte bra till mot Lillkyrka 2 för en dryg vecka sedan. Men FC Höftskott är nog en tuffare motståndare. Bloggen tror på seger för gästerna.

I Superettan spelas ett skånederby mellan Landskrona och Ängelholm med Robin Staaf i laget. En viktig match för båda lagen i striden om att nå fram till kvalplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.