Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 21. augusti

A-truppen har träningsledigt så det finns ingen anledning att orda mer om dem.

ÖSK Ungdom möter FOC Farsta i en div 2-match kl 13:00 på Behrn Arena. I potten ligger förutom de traditionsenliga tre poängen även rätten att få jaga serieledarna från Akropolis – om än på ett visst avstånd.

För PAL/P17-gruppen så är lördagen den andra dagen i en intensiv fotbollshelg. Igår tog man över serieledningen i P17 genom att spela oavgjort 2-2 mot Vivalla Stars. Idag har man möjligheten att säkra den genom att i grundomgångens sista match besegra Lekebergs IF på bortaplan. Kl. 11:00 börjar matchen som spelas på Vretalunds IP.

Resultat: Matchen slutade 3-1 och ÖSK slutade som seriesegrare.

ÖSK Söders andralag börjar samtidigt sin bortamatch mot Hidingstas dito. För en gångs skull får de möta ett lag som ligger under dem i serietabellen – om än bara beroende på målskillnaden. ÖSK Söder har faktiskt en positiv sådan, vilket är unikt bland lagen på den undre halvan. Söderkillarna skrällde i den förra omgången genom att besegra serieledarna från Sköllersta (veckans tema?). Med Söderkänslan på uppgång bör de ha en viss möjlighet mot Hidingsta också.

Resultat: Ingen bra dag på jobbet för Söders andralag som besegrades med 4-1

1 kommentar – kommentera

Jan Sundelius

Seriesegern i P17 säkrades efter 3-1 seger och bra spel mot Lekeberg på Vretalund. Målskyttar Totte Almstedt, Sharma Ahmet och Nusret Nukic. Nu väntar slutspel mellan de sex bästa lagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.