Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 20. augusti

A-truppen fortsätter förberedelserna inför AIK-matchen på den gemensamma träningen kl. 09:30 på Behrn Arena.

ÖSK Söder försöker förtvivlat kravla sig bort från nedflyttningsplatserna i Närkesfyran. I måndags kravlade man riktigt bra då Karlslunds FF besegrades. I kväll kan det nog bli besvärligare eftersom det blir serieledarna från Sköllersta IF som står för motståndet. Korvgubbarna har grepp om direktuppflyttningsplatsen och är nog inte villiga att riskera den genom att låta några poäng gå till spillo på Ekängs IP. Matchen börjar kl. 19:00. Söders slagstyrka avgörs delvis av vilka spelare som man får låna från talangtruppen. Vilket i sin tur är beroende av hur många spelare som Håkan Juhlin kan räkna med att få låna av A-truppen för morgondagens match mot Farsta. Vilket i sin tur beror på skadeläget i A-truppen.  Osv.

PAL/P17-gruppen är inne i en mycket intensiv matchperiod. Under den senaste veckan har man redan spelat två matcher och nu har man tre stycken framför sig under fredag-lördag-söndag. Den första av dessa spelas i P17-serien på Navets IP i kväll kl. 19:00. Det är Vivalla Star IF som står för motståndet. I potten ligger de skryträttigheter som en seger i grundserien ger. Förutsättningarna har förbättrats efter det att BK Forward nyligen slog serieledarna från Lillån med 9-0. (Hur gick det till?)  Avgörandet ligger nu i de unga ÖSKarnas egna händer. Vinst idag och i morgon garanterar en serieseger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.