Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 15. augusti

A-truppen tränar som vanligt kl 09:30. Förmodligen käkar man en gemensam lunch efter det och sätter sig så i bussen med destination Listerlandet.


ÖSK Söders damlag möter Laxå IFs dito kl. 18:00 på Ekängs IF. Söders damlag har ännu inte förlorat någon poäng i årets seriespel och lär inte göra det idag heller.

Resultat: Precis som väntat var ÖSK Söders damer ett par nummer större än gästerna från Laxå. Seger med bekväma 6-0.


ÖSKs andralag, som är ett kombinationslag rekryterat från PAL- och P17-trupperna reser på eftermiddagen ut till Lillkyrka för att möta ortens andralag. Om det nu finns någon som bor i Lillkyrka – de flesta i det laget kommer väl från Örebro. ÖSKarna ligger näst sist i serien och Lillkyrka tre poäng högre upp i tabellen. För ÖSK spelar i den här matchen huvudsakligen spelare från PAL-truppen som av en eller annan anledning behöver luftas samt några spelare från P17. Mig veterligen är det första gången som nytillkomne Andreas Åberg från Sannahed representerar Svartvitt. Jag skulle tro, att ÖSK har en rätt bra chans att inte behöva återvända tomhänta till Örebro. Matchtid 17:00 på Kärsta IP.


I distriktets P15-serie möts ÖSK och Nora-Pershyttan BK på Ekängs konstgräs kl. 14:15. ÖSKs lag är serieledare och jagas närmast av dagens motståndare som ligger två poäng efter. Det kan nog bli en svår match för ÖSK, som inte lär kunna använda några spelare från det lag, som igår spelade mot BK Forward.

Resultat: Förlorad match med 3-2 och därmed också förlorad serieledning. ÖSKs två mål gjordes av Semin Ujkanovic.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.