Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 12. augusti

ÖSKs A-trupp tränar inte idag eller kanske jag skall skriva tränade eftersom det bara är 7 minuter kvar av standardträningstiden när jag skriver detta.


Den aktiva och framför allt välbefolkade P16/17 truppen sänder en delegation till Kopparberg för match i P17-serien i kväll. På spel står rättigheterna att få utmana serieledarna från Lillån FK. ÖSK ligger tre poäng efter och har en match tillgodo, men har också betydligt sämre målskillnad. Kopparberg ligger på samma poäng som ÖSK, men har spelat två matcher mer. P17-laget är nominellt truppens tredjelag, men det byts rätt friskt med spelare mellan de olika lagen (de två andra är PAL och div 8-laget) utifrån behov och tillgänglighet. I kvällens trupp finns till exempel Lukman Murad med, vilket inte är så konstigt som det verkar, eftersom han bor i Kopparberg.

Resultat: I en kommentar skrev Jan Sundelius: ÖSK seger med 2-1 mot Kopparberg. Ett mål av kopparbergsbon Lukman Murad. Inga mer detaljer från matchen.


I Superettan möts Ljungskile SK och Ängelholms FF, vilket bör betyda speltid för Erik Nilsson resp. Robin Staaf. Vinner Ängelholm tar de faktiskt över den allsvenska kvalplatsen.

3 kommentarer – kommentera

Jan Sundelius

ÖSK seger med 2-1 mot Kopparberg. Ett mål av kopparbergsbon Lukman Murad. Inga mer detaljer från matchen.

hemvändarn

Ser fram emot se mer av Lukman. Han verkar vara något alldeles extra.

Ficedula hypoleuca

Jag tycker faktiskt att Lukman har ”stagnerat” lite i år. Om man nu kan säga så om en 14-åring. Fast snarare är det väl så att de andra utvecklats så att glappet inte är lika stort längre.

Ett problem för hans utveckling är att han tränar rätt lite. Han bor ju i Kopparberg så det blir mest matcher för hans del och inte så mycket träning. Det var väl därför man lät honom spela två dagar i rad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.