Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 10. augusti

När man nu äntligen har fått upp träningsschemat på officiella nödgas jag konstatera att jag gissade fel på A-truppens gårdagsträning. Just denna vecka tränade man faktiskt två dagar efter match. Det brukar man inte göra. Därför är det idag som den träningsfria dagen infaller. Ingen idé således att åka förbi Behrn Arena för att se på allsvensk fotbollsträning idag. Dessutom verkar det som om resten av veckan också avviker från det normala mönstret. Även torsdag och lördag är träningsfria av någon anledning. Så truppen har fått en extra ledig dag att gotta sig åt. Tycker tränarstaben måhända att truppen börjar se alltför sliten ut?

I övrigt finns det inte så mycket att rapportera idag heller. Den som absolut känner att de vill se fotboll live ikväll kan bege sig till Trängen där Forward har hemmamatch i div 1 mot Arameiska-Syrianska . Forward brukar ju matcha en del spelare som tidigare figurerat i den svartvita fotbollsdressen. I kvällens trupp ingår Joakim Gren, Herish Kuhi, Robin Ingvarsson och Peter Olsson.

2 kommentarer – kommentera

Peter

Konstigt att de tränar på BA den 16e. Då borde de vara i Blekinge, om de inte flyger dvs?

Ficedula hypoleuca

Den träningen är nog på Strandvallen. Jag skulle tro att programmet ser ut så att de tränar i Örebro på förmiddagen den 15:e. Sedan åker de buss ner och övernattar i Sölvesborg (eller liknande) och sedan har de en uppmjukningsträning på plats den 16:e.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.