Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 8. augusti

A-truppen slickar såren på Behrn Arena efter gårdagens förlustmatch mot Malmö FF. Det finns ännu inget träningsschema utlagt, men man börjar väl i vanlig tid kl. 09:30. Dagen-efter träningarna brukar hur som helst inte bjuda på så värst mycket. För de som spelat match handlar det mest om att skaka loss och jogga ner. Gruppen övriga är dessutom förmodligen decimerad av de som spelar med ÖSK Ungdom senare i eftermiddag (om någon gör det). Ofta kallar man upp några av spelarna från talangtruppen för att dryga ut dagen-efter träningen, men därifrån går det inte att rekrytera någon idag på grund av matchen.

ÖSK Ungdom spelar som sagt en div 2-match mot Värmbol på eftermiddagen. Avspark på Behrn Arena kl. 16:00.


ÖSK Söders B-lag spelar en div 7-match mot ett kombinerat andralag från IFK Kumla och Yxhult. Matchen spelas på Hällabrottets IP kl. 11:00. Hemmalaget får gälla som storfavorit med läge för uppflyttning till div 6. Söderkillarna kämpar för att undvika nedflyttning till åttan.

Resultat: Kumla vann med 3-2 efter mål i sitt sista anfall (enligt kommentaren). ÖSKs mål gjordes av Shaze och av en motståndare.


Forwardcupen avslutas idag, men de flesta av ÖSKs lag hade spelat klart redan igår.


Tillägg: Jag tappade visst bort ÖSK Söders serieledande damlag. De inleder sin höstsäsong på Norvalla i dag kl. 17:00 då de möter Nora Pershyttans BK. Allt annat än en trepoängare vore en besvikelse.

Resultat: Tjejerna måste ha varit rejält spelsugna eftersom de vann med 8-1.


1 kommentar – kommentera

Kalle

Kumla-Söder 3-2 efter ett avgörande mål av Kumla i sista anfallet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.