Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 6. augusti

Bloggen får finna sig i att fortfarande treva sig fram i det informationsmörker som manifesteras genom frånvaron av A-truppens träningsschema på klubbens officiella hemsidan. Men en inte alltför djärv gissning är nog att truppen börjar träningen vid pass halv tio och avslutar den framåt elvadraget. Det brukar vara så dagen före en hemmamatch.

Mera klarhet då när det gäller ÖSK Söder. De spelar match i kväll mot IFK Kumla, kl 19:00 på Ekäng. I våras då lagen möttes slutade matchen med en kumlavinst på 7-1. Så möjligheterna att förbättra resultatet bör vara rätt goda. Någon lätt match blir det dock inte – Kumla jagar Sköllersta och direktuppflyttningsplatsen i tabelltoppen medan Söder i första hand jagar det undre kvalstrecket näst sist som man ligger för tillfället.

För pojklagen så är fredagen den första dagen i en intensiv cuphelg. ÖSK har lag med i alla klasser från P12 till P16 i Forwardcupen och dessutom är det ett gäng 14-åringar som är ivägskickade till Karlstad för att försvara klubben färger genom spel i Sverigecupen, inofficiellt svenskt mästerskap för åldersklassen.

2 kommentarer – kommentera

Mackan

Generellt, så tror jag att spelarna brukar ha ledigt två dagar före match. Denna vecka t.ex så tränade man inte igår t.ex :)

Ficedula hypoleuca

Ja, det stämmer nog. Två dagar efter match och två dagar före match brukar det vara träningsledigt. Men i det här fallet skulle det ha inneburit att det inte var någon träning vare sig på onsdag eller torsdag, vilket skulle ha varit att ta i. Enligt vad jag hört tränade man inte organiserat på onsdagen i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.