Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 2. augusti

A-laget har en konstgrästräning kvar inför kvällens match mot Åtvidaberg. Men det är ingen idé att åka ner till Behrn Arena för att på plats syna den sista formtoppningen. Träningen sker nämligen på Åtvidabergs nyanlagda konstgräsplan.

Samtidigt som A-laget drar igång nere i södra Östergötland spelar ÖSK Ungdom en viktig div 2-match på Karlslund Arena. För motståndarna Karlslunds IF är matchen dessutom ännu viktigare, eftersom de halkade ner på kvalplats igen efter gårdagens resultat i den jämna div 2-serien. Räkna med en kampfylld derbymatch mellan två lag som har mer än prestigen att spela för. Avspark kl. 19:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.