Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 15. juli

A-laget tränar idag på morgonen på Behrn Arena. Övningarna startar kl 09:30.

I Borlänge fortsätter Dalecarlia Cup med de sista gruppspelsmatcherna på förmiddagen. Slutspelet startar sedan i kväll. ÖSK 1 skulle nog helst behöva vinna sin förmiddagsplats för att hålla andraplatsen och därigenom slippa få någon av gruppsegrarna som motståndare i slutspelet. ÖSK 2 ligger bättre till när de i sin sista match möter grupptvåan Alianca från Brasilien. ÖSKarna har tre poäng och en sex måls bättre målskillnad att gå på då matchen startar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.