Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 12. juli

Idag skall ÖSK spela en internmatch vars huvudsyfte är att få en möjlighet att se de tre amerikanska provspelarna i matchmiljö. Eftersom A-laget spelade match i lördags, har en hel del småskadade i truppen samt att måndag ursprungligen var avsatt som återhämtningsdag utan träning är det väl troligt att laguppställningarna kommer att innehålla en hel del spelare från talangtruppen. Möjligen kan det kanske dyka upp någon lokal förmåga också (enbart en spekulation från min sida). Enligt uppgift spelas matchen kl. 17:00 på Behrn Arena.

Talangtruppens två 17-åringar Axel By och Adam Eriksson deltar på Svenska Fotbollförbundets läger i Halmstad. Med tanke på att det rör sig om en massmönstring med ett 70-tal deltagare så är det väl inte riktigt korrekt att klistra någon landslagsetikett på killarna trots uttagningen. Sällskap från Örebro har Axel och Adam av Karlslunds Kalle Holmberg och BK Forwards målvakt Jacob Rinne. Direkt efter lägret kommer förbundskapten Tomas Turesson att ta ut en 18-mannatrupp för en fyrnationsturnering i Falkenberg.

ÖSK Ungdoms PAL/P17-trupp har två lag med i Dalecarlia Cup som startar idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.