Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Erik i Ljungskile säsongen ut

100712.
Bohuslänningen skriver idag, att alla parter nu är överens. Erik Nilsson spelar i Ljungskile säsongen ut. Enligt tidningen kommer Erik dessutom att skriva på ett lånekontrakt, vilket väl borde innebära att utlåningen ändrar karaktär. Hittills har det rört sig om en så kallad utlåning utan övergångsanmälan, vilket kan användas för yngre spelare. Detta innebär i princip att den berörda spelaren kan representera båda de aktuella klubbarna. Men förlängningen verkar ha hanterats på normalt sett, vilket innebär att han inte kommer att kunna spela mer för ÖSK  denna säsong.

100710 kväll.
NA följer upp läget med en artikel som är något tvetydig. Menar de bara fortsatt lån eller rör det sig om ett definitivt klubbyte?

100710 Besked måndag.
Till tidningen Bohuslänningen säger Ljungskiles tränare Bosse Wålemark, att han hoppas få klart med ÖSK beträffande fortsatt inlåning av Erik Nilsson som på måndag. Alla parter vill nog, så att man ännu inte gjort upp har nog mest med villkoren kring utlåningen att göra. Hos tidningen, som inte verkar helt uppdaterad på läget i LSK  har man med Erik i dagens preliminära laguppställning mot Öster. Samtidigt som Erik finns med från start i ÖSKs cuplag. Erik verkar ju vara ÖSKs förstaval för närvarande som Roni-ersättare. I så fall lär väl inte ÖSK vara så sugna på att låna ut honom. Fast det kanske är tänkt att Robin Staaf skall ta den rollen när han känner sig helt ok igen.

100705.
Erik Nilsson utlåning till Ljungskile SK har blivit väldigt lyckad. Erik producerar mål och målgivande passningar i Superettan i en takt som han inte ens presterade i div 3 med ÖSK Ungdom tidigare år. Av de ursprungligen överenskomna sju utlåningsmatcherna återstår nu en – hemma mot Öster den 10 juli. (Ett datum som för övrigt kolliderar med ÖSKs match i svenska cupen mot Mjällby AIF).

Från LSKs sida är man intresserad av att få en förlängning av utlåningen till stånd och ämnar ta upp frågan med ÖSK denna vecka. Något som Erik själv verkar vara positivt inställd till.
– Jag trivs väldigt bra i klubben och skulle gärna fortsätta säsongen ut, säger han till Bohuslänningen.

Höjdpunkter med Eriks mål strax efter minuten: Ljungskile SK – Degerfors IF (2 – 0) (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.