Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 1. juli

Idag är det väldigt tomt i den svartvita fotbollskalendern. A-truppen kom – om allt gick enligt plan – hem igår kväll från sin Ålandsutflykt och är träningsfria idag. Hade det inte varit för 13-åringarnas äventyr i söderled hade jag inte haft något alls att skriva om.

I Lomma fortsätter alltså spelet. Det är en riktig mammutturnering det här med 8 matcher a 2*25 minuter för killarna.  ÖSK hade en bra dag igår i sin B-slutspelsgrupp och leder med en match kvar att spela gruppen. Minst oavgjort i förmiddagens match mot GIF Sundsvall innebär att laget kvalificerat sig för spel om platserna 9-12 i turneringen. Den första placeringsmatchen spelas sedan i kväll.

Förmiddagsresultat: ÖSKs lag lyckades med knapp marginal gå vidare till spel om placeringarna platserna 9-12. Trots ytterligare en uddamålsförlust med 2-3 mot IFK Norrköping kom laget tvåa i sin grupp. I kväll väntar nu den första placeringsmatchen mot hemmalaget GIF Nike.

Eftermiddagsresultat: Det verkar ha lossnat ordentligt för ÖSKs grabbar i den första placeringsmatchen. Hemmalaget GIF Nike besegrades med hela 5-1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.