Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 28. juni

Det känns rätt trögt för tillfället. Torrfoder på TV eller möjligen damfotboll på Behrn Arena för fotbollsentusiasterna. ÖSKs A-trupp är nu på Åland och skall köra ett förmiddagspass. I eftermiddag blir det Ålands-guidning och fisketur med Tommy.

ÖSKs blivande cupmotståndare Jönköping Södra möter Syrianska FC i Superettan. Kan kanske ge något slags besked om var det laget står formmässigt.

Resultat:  Jönköping förlorade med 0-1 och laget ligger kvar i obehaglig närhet till de nedre strecken. Föredettingen Robert Walker spelade hela matchen till vänster på ett tremannamittfält. Med tanke på lagets position i serien så lär svenska cupen inte vara den tävling som har den högsta prioriteten på fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.