Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 27. juni

Svenskfotbollen kommer ut ur sin midsommarskugga idag, men svartvita inslag saknas. A-truppen åker dock till Åland på ett kombinerat tränings- och ”semester”läger. Ljungskile spelar cupmatch mot Gefle, men i den matchen får Erik Nilsson inte medverka. Man får nämligen (som lånespelare) bara representera moderföreningen i en och samma tävling. Samma sak gällde tidigare Peter Rosendal och Väsby.  Vallentuna och Gute spelar jumbofinal i div 2 Södra Svealand, vilket innebär att minst ett av lagen kommer att närma sig ÖSK Ungdom, vars tabellplacering inte känns helt betryggande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.