Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

O-T: Hur man håller nere sina förlustsiffror

I seriesystemets understa regioner händer det ibland intressanta saker. Ett av de mer spännande inslagen denna sommar är nog Jaime Mercados div 8-lag Sportakademin Cantolao FK, som gått fram som en tornado i den södra serien. Efter fyra matcher hade lagets brassar spelat ihop målskillnaden 41-4 och hade givetvis även fullt i poängpotten. Inte speciellt bra framtidsutsikter för den gångna helgens motståndare – ett kombinerat reservlag från Närkesberg och Mariedamm. (Jo, man kan göra så nu för tiden). Ytterligare en fotbollsslakt på Rosta Gärde väntade förmodligen sydnärkingarna.

Men icke – motståndarna meddelade att man inte kunde få ihop något lag och sportakademin förklarades som brukligt är som segrare med siffrorna 3-0. Där försvann det tvåsiffriga snittet för gjorda mål. Och vice versa för de sjukliga moståndarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.