Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Matcher idag (22 maj)

Huvudintresset idag riktas mot ÖSK Ungdoms div 2-match mot Enskede som jag skrivit om i en separat artikel och säkert kommer att skriva ytterligare en del om framledes.


ÖSKs P15 åker till Karlskoga för ett möte i den regionala 15-årsserien. Allt annat än en vinst vore en stor besvikelse. ÖSKs killar leder serien med en oavgjord match som enda plump i poängprotokollet medan KB Karlskoga ligger sist med en oavgjord match som enda poänggivande glädjeämne. Matchen spelas kl 11:30 på Nobelstadion.

Resultat: ÖSKarna gjorde vad som krävdes och mer därtill eller närmare bestämt med siffrorna 8-0.


ÖSKs P17 möter på förmiddagen BK Forward på Trängen. Laget som väl snarast är tredjelaget i den stora åldersgruppen P17/P16 stod för en riktig kämpainsats när man tidigare i veckan besegrade Lillån och därigenom också tog över serieledningen. Motståndarna från Forward har så här långt bara gått så där. Laget har vunnit en och förlorat två matcher. Matchen börjar kl 11:00

Resultat: Enligt inofficiella uppgifter slutade matchen oavgjord 1-1


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.