Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Det våras på Ekäng

Jag tog cykeln förbi Ekäng för att kolla hur långt snösmältningen kommit på den blivande konstgräsplanen. Rätt långt skulle det visa det sig.


Snön var nämligen som bortskrapad till förmån för en grusplan, där aktivitetsnivån var hög. Förutom ÖSKs P97-or tränade där även ett gäng flickor från Åkersberga (!), som rest till Örebro för ett läger.Peter Johansson som, utöver allt annat, även jobbar som ledare i den här gruppen berättade, att killarna gör stora framsteg och kanske tillhör de 10 bästa i Sverige (!). Beträffande konstgräset hoppas Peter att man skall kunna börja med utläggningen om tre veckor. Förmodligen kommer man att ha resurser att utöver den planerade 11-mannaplanen  även få till en 7-mannaplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.