Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya motståndare

NA skriver, att ÖSK har fått lov att lägga om sina två planerade träningsmatcher under träningslägret. Metalurh Dontesk från Ukraina som var tilltänkta motståndare i den första träningsmatchen hoppade av i senaste laget. Så sent, att det inte verkar har funnits så mycket kvar att välja på, när det gällde attt utse nya motståndare. Nu kommer man på torsdag att få möta ett schweiziskt div 3-lag, vad det nu kan innebära. Perfekt, tycker jag med tanke på alla de pinsamma förluster laget har drabbats av under de senaste årens DM-turneringar. Här får man en ypperlig chans, att lära sig hur man skall göra för att slå en sämre motståndare. Kan ju vara bra med tanke på kommande matcher i den Svenska Cupen också, där man väl vid inträdet i tävlingen lär få möta ett lag med ungefär samma spelstyrka som torsdagsmotståndarna kan erbjuda.

På söndag blir det sedan en betydligt mer kvalificerad motståndare. Ryska Zenith St. Petersburg är ett europeiskt topplag, även om årets kampanj fick ett lite väl tidigt slut redan i augusti mot den portugisiska klubben CD Nacional.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.