Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lägg ner Fotbollskväll!

Fotbollskväll är ett program som ska spegla fotbollsallsvenskan. Man har rätt att som TV-licensbetalare kräva en rättvis fördelning av sändningstid mellan de för kvällen aktuella lagen. Men som vanligt är det alltid storstadslagen som får mest publicitet, oavsett tabellplacering. Så också ikväll. Visserligen var både ÖSK och Gefle på säker mark, men även om matchen varken saknade betydelse för  den absoluta toppen eller nedflyttningsstriden så kan man verkligen begära mer TV-bilder, intervjuer och matchanalyser. Särskilt som det var ÖSK:s bästa match för säsongen, och förmodligen hade spelat lika bra mot vilket lag som helst. Kvällens program var ett hån mot ÖSK, men vad ska man göra åt det? Ett samtal till SVT:s tittarservice kanske inte gör någon verkan, det måste till en massiv protest!

0 kommentarer – kommentera

Annelie

Var höll alla reportrar hus? Jane på en arena och Roger Blomqvist på en annan tror det var Kjellman på en arena.. så vem skulle de skicka till Örebro? Kanske var lika bra att det inte var nån…..Skitdåligt i vilket fall som helst!

orebrobo

Ja, och egentligen skulle man ställa SVT-chefen Eva Hamilton mot väggen för en kommentar. Hoppas både Djurgården och Hammarby åker ur så de förstår att det finns en värld utanför Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.