Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slagläge för Söder

Bosna 92 överraskade (mig) och besegrade på bortaplan Vretstorp med 4-1 i kvällens toppmatch i Närkesfyran. Detta trots att den ordinarie målvakten bröt ett finger i den förra matchen och hans ersättare sedan blev frilägesutvisad. Men är man tillräckligt överlägsen på plan spelar det kanske inte alltför stor roll vem som står i mål.

Bosnas seger öppnar på sätt och vis vägen för en ny attack mot serieledningen för ÖSK Söders unga lag. De ligger nu tre poäng efter de två ledarna, men har två matcher tillgodo. På fredag möter man på bortaplan Laxå IF, som ligger trea från slutet och på måndag är det hemmamatch på Behrn arena mot HOIF, som verkligen ligger sist. Bara två poäng på nio matcher.

De två närmaste matcherna ser lätta ut, men ett varningens finger måste nog höjas för Laxås del. De borde vara bättre än vad de hittills lyckats åstadkomma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.