Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dubbel olycka

Detta har väl inte så mycket med ÖSK att göra utom möjligen en viss anknytning till ÖSK Söder. Det är ju så att det för närvarande är tre lag som jagar i toppen av div 4 Närke. Det är ÖSK Söder, Vretstorp och Bosna 92. Hittills är det väl Bosna som sett starkast ut, men ikväll gick de på en riktig mina då de fick stryk av Övre Adolfsberg med 5-1. En bidragande orsak var säkert Bosnas målvaktsproblem.

NA skriver beträffande anledningen till förlusten: ”En viss del spelade det faktum att förstamålvakten bröt ett finger varpå reserven blev frilägesutvisad.”

Det kan man verkligen kalla oflyt. Nu gäller det för Bosna att snabbt som ögat skaka fram en användbar reserv för målvaktsreserven. Redan på tisdag skall de nämligen resa till Vretstorp för en tidig seriefinal. Problemet för Bosna är att de inte verkar ha något juniorlag, reservlag eller dylikt att låna en målvakt från. Att registrera en ny målvakt som man lånar någonstans ifrån lär man knappast hinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.