Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gamla NA-länkar fungerar inte!

Nerikes Allehanda har skaffat sig ett nytt websystem, som kördes igång den 14 maj. Detta innebär tyvärr att alla länkar från tidigare datum inte längre fungerar. Man kommer till en söksida i stället för till den artikel man söker.

Jag jobbar på att försöka rekonstruera länkarna (dvs. hitta ifrågavarande artiklar på deras nya adress). När jag reviderat en sådan länk, skriver jag (länk ok). I flera fall verkar det dock som om artiklarna inte överlevt flytten.

Det här är ett rätt omfattande arbete och jag får lov att ta det hela litet pö om pö.

3 kommentarer – kommentera

Erik Mattsson

Hej! Detta är tyvärr ett av många problem man dyker på när man byter från ett system till ett annat. Vi har varit väl medvetna om att gamla bokmärken och länkar inte kommer att fungera. Samtidigt har vi försökt fixa så att de vanligaste ingångarna (som fanns på gamla sajten men inte på den nya) ändå ska fungera.

Jag vore därför väldigt glad om jag kunde få en lista på dina gamla länkar till NA.se. Då kan jag försöka få dem att länka till rätt ställe på nya sajten.

Mvh,
Erik Mattsson
Projektledare, NA.se

Peter

Lite kul att http://na.se/ och http://vlt.se/ använder samma publiceringssystem med tanke på att stadens fotbollsanhängare inte är lika goda vänner =)

ficedula

De har samma ägare.

Tidningsbolaget Promedia driver tidnings- och distributionsverksamhet i Mellansverige. Promedia består av de tidigare NA- och VLT-koncernernas verksamheter. Promedia utgörs i huvudsak av 14 lokaltidningar med en samlad upplaga på cirka 210 000 exemplar.

Promedia ingår i Stampen-gruppen, en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. Stampen äger också interaktiva mötesplatser, tryckerier, distributionsbolag, radiostationer och nyhetsbyrå. Stampen omsätter 5 miljarder kronor.

Stampen äger för övrigt numera även Svenska Fans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.