Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder i serieledning

Efter tre omgångar i Närkesfyran så är ÖSK Söder det enda laget som tagit full pott nio poäng. Närmast efter ligger en sexpoängstrio bestående av Bosna, Glanshammar och IFK Kumla.

Gårdagskvällens bortamatch mot Vretstorp verkar ha varit av det högdramatiska slaget. Hemmalaget hann med att göra både 1-0 och 2-0 innan det var dags för halvtidsvila. Söder hade för sin del fått ett straffmål bortdömt. En nitisk domare upptäckte en ÖSK-spelare med en halv fot på fel sida straffområdeslinjen. Anel Coralics fick alltså se sitt straffmål bortdömt, men i stället för en omtagen straff för ÖSKs del (det korrekta domslutet) dömde domaren frispark till Vretstorp (det inkorrekta domslutet).

Söderkillarna gav dock inte tappt utan inte bara utjämnade utan gjorde även ett tredje mål under matchens sista 20 minuter.  I den 70:e minuten satte den från talangtruppen nedlånade mittbacken Pontus Jakobsson en frispark hårt uppe i ena krysset. ”Gamle” talangtruppsanfallaren Tobias Johansson utjämnade sju minuter senare, innan Pontus ordnade segern genom att slå in kvällens andra frispark i den 85:e minuten.
– Jag har aldrig varit så besviken efter en match, suckade Vretstorps tränare Conny Eriksson i telefonluren till NA efter slutsignalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.