Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rena berg- och dalbanan i Götet

Göteborg är ju känt för Liseberg och Liseberg är känt för sina berg- och dalbanor. Nu verkar det som om fotbollsspelarna i staden har tjuvåkt för mycket Balder, i alla fall spelarna ur tre lag. Ta Gais till att börja med; först 5-1 på Örgryte och sen 1-4 mot Helsingborg. IFK Göteborg skåpade ut Djurgården med 6-0 och åkte ikväll på däng med 1-4 mot Häcken. Ett Häcken som i förra omgången förlorade med 0-2 mot BP. Vi får verkligen hoppas att ÖSK:s göteborgs-motståndare Örgryte inte åker b-o-d-bana, eftersom de i förra omgången blev tilltvålade med 0-3. De får gärna hålla sig i dalen en omgång till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.