Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kom igen ÖSK!

Två grymma matchslut på fem dagar, och då menar jag grym i ordets negativa betydelse. Det är inte lätt att vara öSK:are i dessa dagar. Att trots bra spel inte få med sig någon poäng, det vill vi inte uppleva igen. I andra halvlek var det klasskillnad och ÖSK:s mittfält överglänste det som ska vara ”allsvenskans bästa” mittfält. Kanske dags för Tahirovic att ta Bassombengs högerytterplats i nästa match, för jag tror han är vassare som avslutare. Bassombeng är bra på att skapa chanser, men det där lilla sista avgörande momentet fattas än så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.