Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK erbjuder biljettpaket


ÖSK har gått ut med ett erbjudande om två stycken biljettpaket. Det större paketet innehåller 10 (sittplats)biljetter och kostar 1799 kronor. Det mindre innehåller 4 biljetter och kostar 799 kronor. Jag kan inte riktigt komma ifrån känslan att den där enkronorsrabbatten ser lite larvig ut, men annars är det ett bra erbjudande för de som inte utnyttjat möjligheten att köpa säsongskort.

De här biljettpaketen är på många sätt betydligt flexiblare än vad säsongsbiljetterna är. Den enda nackdelen är att man inte är garanterad en fast plats på arenan utan man måste boka sin plats för varje enskild match. Inte någon större nackdel i år då publiken ligger strax under 3.000 åskådare. Fördelen med paketen är i första hand att de kan användas betydligt flexiblare än vad säsongsbiljetten kan. De kan användas för en person men även för flera personer som tillsammans skall se en match.

ÖSK skriver: Med vårt stora och lilla biljettpaket kan du använda biljetterna hur du vill. Du kan till exempel ta ut en biljett till dig själv varje hemmamatch, gå ihop med kompisgänget för att se en match tillsammans eller använda så många biljetter du vill och spara resterande biljetter till kommande matcher.

Det här är ju ett väldigt bra erbjudande främst för de som vill se vissa matcher men inte alla och som ibland går ensam och ibland med sällskap. Kan ju även användas för att att få ett billigare pris om man skall gå några stycken tillsammans på en viss match.

Prisjämförelse mellan ÖSKs biljetterbjudanden.

Matchbiljett Biljettpaket 4 Biljettpaket 10 Säsongskort
Kostnad 1 match 250 200 180 166
 
Kostnad 4 matcher 1000 800 720 664
 
Kostnad 10 matcher 2500 2000 1800 1660

ÖSK: Biljettpaket Superettan 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.