Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK hoppas på ny VD i augusti

ÖSK redogör på sin webbplats för hur arbetet med att rekrytera en ny VD skall genomföras. Under maj månad har klubben arbetat med att ta fram en profil för vilka egenskaper klubbens nya VD skall ha. I början av juni kommer tjänsten att utannonseras och under juni och juli kommer intervjuer och tester (?) av tänkbara kandidater att genomföras. Förhoppningen är att rekryteringen klar under augusti månad.

Under tiden från det att Simon Åström lämnar ÖSK tills dess att det finns en ny VD på plats kommer ÖSKs styrelseordförande Kent Persson att ta ett större ansvar i en roll som arbetande styrelseordförande.

Lösningen med Persson som arbetande styrelseordförande är väl mindre bra, men förmodligen ändå det bästa som kan åstadkommas i den uppkomna situationen. Persson har väl ett annat ”riktigt” jobb och frågan är i hur mycket tid han kommer att ha tillgänglig för att ägna sig åt ÖSK dagliga arbete. I ÖSKs slimmade organisation drog Simon Åström ett stort lass och kommer att lämna ett stort tomrum efter sig.

Ett stort frågetecken är givetvis hur ÖSK utan sportchef och VD skall klara av arbetet under det kommande sommarfönstret (15 juli – 11 augusti).

ÖSK: ÖSK informerar om processen att rekrytera ny VD
NA: Då vill ÖSK ha klart med Simon Åströms ersättare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.